Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Cursus, workshop of feetsje?

  • Arida

    Kwaliteit en professionaliteit door de regionaal bekende kunstenaar Thony Berendsen. Deze kunstenaar die zelf les geeft in o.a.: het gezellige Atelier, ?Kunst-zinnig? te ?s-Heerenberg, start met een aantal nieuwe cursussen en workshops. Thony is een veelzijdige kunstenaar die de afgelopen jaren regelmatig in media land te zien was. Hij staat bekend om zijn vindingrijke technieken zoals: Speciale scrubbing methode, en werkt met aquarel, acryl, olieverf tot (vooral bij de jongeren bekende) spray & space Art. Zijn kunstwerken variëren van schilderijen tot muurschilderingen. Naast dat hij als kunstenaar actief is verzorgt hij cursussen, workshops en live - demonstraties zowel in binnen als buitenland.

    Vanaf deze zomer en najaar, start Thony met de inschrijvingen voor diverse speciale en nieuwe schildercursussen en workshops in het gezellige atelier in het hartje van s'-Heerenberg.

    Diverse prachtige zelf gemaakte kunstwerken in 10 weken cursus. Het kan! Via een heel speciaal stappen en fases systeem dat iedereen makkelijk kan volgen ?werkt u steeds in 3 uur toe naar (en door) uw eigen fantasie wereld. U kunt in korte tijd als individu of als groep (groepsworkshop) bv. een prachtig realistisch landschap creëren. Dit alles onder begeleiding van deze veelzijdige top kunstenaar. Tijdens de cursus komen de verschillende technieken en fasen aan bod zoals: portretteren, wild-life, spray-art (brush), scrubbing technieken, bloemen schilderen, tot aan Futura magica.

    Ook al bent u op leeftijd of zit u met een handicap, voor deze techniek bestaan er geen grenzen (wel is het dan raadzaam iemand mee te nemen voor begeleiding). Deze cursus kan leiden tot een schitterende hobby. Wanneer u al een aantal weken bezig bent, bestaat zelfs de mogelijkheid om een certificaat A1 te behalen, zodat respect voor elkaar ?s uitingen een issue wordt. Deze creatieve vaardigheden zijn eveneens bijzonder geschikt om door samenwerking de teamgeest onder de loep te nemen (teambuilding).

    U kunt niet alleen voor een cursus bij Thony terecht maar wat dacht u van een creatieve, leerzame bedrijfsdag, uitstapje of feestdag? Als een vast onderdeel van alle arrangementen kunt u bij hem ook terecht voor een gevarieerd scala aan mogelijkheden om een bedrijfsdag of feestdag op een bijzondere en originele manier een meerwaarde te geven. Thony schuwt niet om professionele krachten uit de kunst en entertainment wereld bij een project te betrekken. Vanzelfsprekend kan een dergelijk evenement uw bedrijf behoorlijk in het zonnetje zetten en voor veel publiciteit zorgen.

    De mogelijkheden:

    Cursus van 10 weken:

    Deze complete (doorlopende) cursus van 10 weken gaat van start in de 1e week van juli 2007 op de woensdag en/of vrijdag morgen om 9.30 t/m 11.30 uur in het atelier ?Kunst-zinnig?

    op stadsplein 70a te s'-Heerenberg.

    Inschrijvingen zijn reeds gestart, maar u kunt zich op elk moment inschrijven aangezien deze cursus het hele jaar door gegeven wordt. U bent dus niet aan data gebonden aangezien u na inschrijving gewoon in de groep plaats neemt net zolang totdat u 10 schilderijen af heeft. Materialen zoals doeken en penselen mag u zelf meenemen maar zijn ook te koop.

    Men kan kiezen uit diverse opvolgende technieken zoals:

    1. Vrij schilderen ( uw eigen schilderij maken evt. onder begeleiding 1x)

    2. Alla-Prima techniek (dit is een basis nat in nat techniek die nodig is om verder te kunnen.)

    3. Futura magica techniek ( zwarte achtergrond)

    4. Wild-life (het tekenen en schilderen van wilde dieren)

    De complete cursus duurt 10 weken en kost ? 12,50 per keer (totaal ? 125,- p/p)

    Daarna bestaat er de mogelijkheid tijdens een 11e les, examen te doen. De kosten hiervan bedragen ? 27,50 per persoon (incl. certificaat en schilderdoek). Dit bied u de mogelijkheid om een beginners certificaat A1 te behalen.

    Ook is het mogelijk om op locatie te werken, maar dan worden er reiskosten berekend.

    Groepsworkshop:

    De mogelijkheid bestaat een speciale groepsworkshop te doen. Bijvoorbeeld 2 dagen Tromp loe'l.

    U maakt in 2 keer een 3-D illusie schilderijtje b.v. een vaas in een nis of room with a vieuw (raam met uitzicht)etc

    Kosten: twee lessen a twee uur ? 50,-. Dit is incl. gebruik van alle materialen, koffie en/of thee.

    Eenmalige groepsworkshops:

    Dit is een eenmalige happening, en kan ten alle tijden worden geboekt, ook op locatie elders.

    Kosten: ? 25 per persoon voor 3 uur schilderen. De kosten zijn all-in (dus met inbegrip van schildersdoek,gebruik van al het schildermateriaal)

    Of het nu gaat om een cursus, een creatieve afsluiter van een spannende dag vol activiteiten, een feestje, of een op zichzelf staand arrangement waarbij veel mogelijk is. Thony kan U helpen de juiste keuze te maken en er iets moois en bijzonders van te maken. Voor u of uw gezelschap tot max. 15 personen bij een complete workshop.

    Neem in een vroeg stadium (enkele weken vooruit is beslist noodzakelijk) een optie op een datum en u bent van professionaliteit en kwaliteit verzekerd!

    Overnachten& Arrangementen

    Overnachten in een goed hotel is mogelijk in plaats van s?avonds laat terugrijden. Boekingen voor hotels, of arrangement/ appartementen in de omgeving zijn ook mogelijk.

    Inschrijven / meer info mail naar:

    th.berendsen@hotmail.com

    of bel :06-51731065.

  • Madeleine van Rossem

    Geachte heer, mevrouw,

    Wij hebben een boerderij in de Algarve met vakantieaccommodaties. Ons idee is om schildersweken te organiseren in het voor-en naseizoen.

    Ik ben op zoek naar een docent die les kan geven aan beginners en/of gevorderden.

    Misschien weet u plekken waar ik deze oproep kan plaatsen

    met vriendelijke groet,

    Madeleine van Rossem