Beste Lezer,

Voor onze online webstore / artgallery zijn wij op zoek naar kunstenaars. Kunst mag in dit geval alles zijn. Van bijzonder bewerkt textiel tot gadgets en schilderijen. In het bijzonder zijn we dringend op zoek naar glaskunstenaars.

Je kunst moet bij ons minimaal 6 maanden geëxposeerd staan (online).

De voorwaarden zijn simpel, je moet in het bezit zijn van een goede fotocamera en altijd op to date foto's kunnen leveren van een zeer hoge kwaliteit. Daarnaast ben je bereid om je kunst door ons om te laten zetten naar gadgets en kun je custom made werken.

Wij werken niet op exclusieve basis, kun je je kunst elders verkopen Prima. Je bent alleen wel verplicht om altijd bij ons te verifiëren of wij niet op hetzelfde moment de kunst ook verkopen.

De expositie kosten zijn 500 euro per jaar op 275 per half jaar. Dit is all inclusief. Dus inclusief reclame materialen, verzendingen, en alle administratieve handelingen van en naar de klanten toe.

Denk je dat jouw kunst bij ons en onze doelmarkt past, stuur dan foto's van 5 verschillende werken en je cv naar: jobs@freelauder.com

Uiteraard mag je de foto's volledig copyright beveiligen.

Lauder Art & Giftshop

kvk: 27296257