We organiseren een cursus achterglasschilderen in de regio Podravina in Kroatie. Vanuit dat gebied is in de zestiger/ zeventiger jaren een grote opleving van deze oude techniek geweest in combinatie met de ‘naieve’ ofwel ‘spontane’ kunst.

Josip Gugovcan, een van de meesters uit die tijd, geeft de schilderlessen. Verder kunt u genieten van de prachtige omgeving en de cursuslocatie, namelijk een museumboerderij in de groene heuvels van een boerendorpje. U zult daar zeker tot rust komen en veel inspiratie opdoen.

We werken in een geweldige omgeving, met een internationaal gezelschap in alle talen (in ieder geval: Kroaats, Nederlands, Engels, Duits, Frans en Hebreeuws).

De cursus kost 500 euro per persoon, daarbij is alles vanaf aankomst in Koprivnica inbegrepen van materiaal, tot excursies, vervoer, een fiets voor recreatieve doeleinden de hele week, uitgebreid eten en drinken, een slaapplaats in de museumboerderij.

De heen- en terugreis en de reisverzekering moet u zelf afsluiten, we kunnen u wel helpen met informatie daarover, aangezien we zelf veel ervaring hebben met het op en neer reizen naar Kroatie.

Op de website kunt u uitgebreide informatie vinden over de cursus:

www.miriamkerkhof.nl/croatia/croatia.htm